product
8345Nordhem Handdukstork Kaknäs https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handdukstorkar/nordhem-handdukstork-kaknas?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-handdukstork-kaknas-krom-stonefactory.se.jpgInStock3370SEK/badrumsinredning/handdukstorkarMed endast ett gracilt vertikalt rör får handdukstork Kaknäs plats i alla badrum. Köp två eller flera torkar och placera de bredvid varandra eller separat i olika delar av ditt badrum. Det är riktigt snyggt att placera en lång tork bredvid en kort för att få till en frappant design i badrummet. Möjligheterna är oändliga för den som har ett öga för designinredning. Kaknäs finns i färgerna krom, polerad koppar, högblank mässing, polerad mässing och mattsvart. Därmed har du friheten att välja exakt hur du vill att Kaknäs ska förgylla din badrumsmiljö. Det nedre fästet har en smart utformning som möjliggör en dold anslutning. <b>Handdukstork el</b> - Värms upp med värmekabel, elpatron behövs ej. Levereras för dold anslutning genom fästet. - För synlig anslutning, köp till sladdset. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-handdukstork-guide.pdf"><i><u>Läs mer om olika installationsmöjligheter i Nordhems guide här.</u></i></a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad-IKE0905.pdf"><b>Produktblad för IKE0905</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad-IKE1505.pdf"><b>Produktblad för IKE1505</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-handdukstork-kaknas-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Kaknäs</td> </tr> <tr> <td>Djup:</td> <td>89 mm</td> </tr> <tr> <td>Anslutning:</td> <td>El</td> </tr> <tr> <td>Effekt:</td> <td>35 W/20 W</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>3830
Nordhem Handdukstork Kaknäs
Nordhem Handdukstork Kaknäs
Nordhem Handdukstork Kaknäs
Nordhem Handdukstork Kaknäs
Nordhem Handdukstork Kaknäs

Nordhem Handdukstork Kaknäs

Finns i flera färger

nordhem


3370 SEK / st.
3830 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: IKE0905

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med endast ett gracilt vertikalt rör får handdukstork Kaknäs plats i alla badrum. Köp två eller flera torkar och placera de bredvid varandra eller separat i olika delar av ditt badrum. Det är riktigt snyggt att placera en lång tork bredvid en kort för att få till en frappant design i badrummet. Möjligheterna är oändliga för den som har ett öga för designinredning. Kaknäs finns i färgerna krom, polerad koppar, högblank mässing, polerad mässing och mattsvart. Därmed har du friheten att välja exakt hur du vill att Kaknäs ska förgylla din badrumsmiljö.
Det nedre fästet har en smart utformning som möjliggör en dold anslutning. Handdukstork el - Värms upp med värmekabel, elpatron behövs ej. Levereras för dold anslutning genom fästet. - För synlig anslutning, köp till sladdset. Läs mer om olika installationsmöjligheter i Nordhems guide här.

Produktblad för IKE0905
Produktblad för IKE1505
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Kaknäs
Djup: 89 mm
Anslutning: El
Effekt: 35 W/20 W
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop