product
8769Nordhem Elpatron med Kabel Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handdukstorkar/nordhem-elpatron-med-kabel-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-elpatron-med-kabel-krom-stonefactory.jpgInStock1935SEK/badrumsinredning/handdukstorkar/badrumsinredning/handdukstorkar/tillbehorElpatron med 2,8 m kabel (för utanpåliggande anslutning). Kräver apparatdosa alt stickkontakt. Kromad yta. Elpatronerna finns i tre effekter: 150, 300 och 600 W. Vilken effekt som är lämplig för din handdukstork ser du i det bifogade schemat nedan. Det är ingen idé att använda en elpatron med ett högre watt-tal än rekommenderat, det ger ingen ökad effekt. Vi rekommenderar alltid att man beställer en fabriksmonterad elversion för undvika att handdukstorken fylls på ett felaktigt sätt. Den levereras då monteringsklar och är fylld med vätska. Handdukstorken fylls inte med vatten utan en glykolblandning. Glykolen ger ett korrosionsskydd, ett frysskydd och är dessutom bakteriehämmande. Om man vill ansluta sin handdukstork elektriskt så behöver man en elpatron. Nordhems elpatroner kommer med dold anslutning som standard*, vilket fulländar designen på ett modernt och stilfull sätt. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-handdukstork-guide.pdf"><i><u>Läs mer om olika installationsmöjligheter i Nordhems guide här.</u></i></a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Elpatron-kabel-anslutning.pdf"><b>Produktblad för KK1, KK3 och KK6</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad-Elpatron-Px15-Px30-Px60.pdf"><b>Produktblad för Px15, Px30 och Px60</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Schema_elpatroner.pdf"><b> Schema för elpatroner</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Effekt:</td> <td>600 W/300 W/150 W</td> </tr> <tr> <td>Spänning:</td> <td>230 V</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Krom</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table> <BR> <i>*Enda undantagen är PR1, KK1, KK3 och KK6 som har en utanpåliggande anslutning.</i>2420
Nordhem Elpatron med Kabel Krom

Nordhem Elpatron med Kabel Krom

nordhem


1998 SEK / st.
2270 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: KK1

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Elpatron med 2,8 m kabel (för utanpåliggande anslutning). Kräver apparatdosa alt stickkontakt. Kromad yta.
Elpatronerna finns i tre effekter: 150, 300 och 600 W. Vilken effekt som är lämplig för din handdukstork ser du i det bifogade schemat nedan. Det är ingen idé att använda en elpatron med ett högre watt-tal än rekommenderat, det ger ingen ökad effekt. Vi rekommenderar alltid att man beställer en fabriksmonterad elversion för undvika att handdukstorken fylls på ett felaktigt sätt. Den levereras då monteringsklar och är fylld med vätska. Handdukstorken fylls inte med vatten utan en glykolblandning. Glykolen ger ett korrosionsskydd, ett frysskydd och är dessutom bakteriehämmande. Om man vill ansluta sin handdukstork elektriskt så behöver man en elpatron. Nordhems elpatroner kommer med dold anslutning som standard*, vilket fulländar designen på ett modernt och stilfull sätt. Läs mer om olika installationsmöjligheter i Nordhems guide här.

Produktblad för KK1, KK3 och KK6
Produktblad för Px15, Px30 och Px60
Schema för elpatroner

Varumärke: Nordhem
Effekt: 600 W/300 W/150 W
Spänning: 230 V
Färg: Krom
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

*Enda undantagen är PR1, KK1, KK3 och KK6 som har en utanpåliggande anslutning.

Specifikationer

VarumärkeNordhem

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop