product
28307FM Mattsson Kök- och Tvättställsblandare 9000E Överliggande Pip 160 cchttps://www.stonefactory.se/inomhus/blandare-handfat-vvs/koksblandare/fm-mattsson-kok-och-tvattstallsblandare-9000e-overliggande-pip-160-cc?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-kok--och-tvattstallsblandare-9000e-overliggande-pip-150-cc.jpgInStock1473SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareKök- och Tvättställsblandare FM Mattsson 9000E Överliggande Pip är en vägghängd EcoSafe-ettgreppsblandare med kallstart. Här finns en optimerad samverkan mellan form och funktion. FM Mattsson 9000E visar vägen för en ny generation blandare, som miljöanpassats in i minsta detalj. Blandaren skänker ett vackert intryck och teknisk fulländning till kök/tvätt. Redan i sitt grundutförande ger den unika funktioner som sparar energi med bibehållen komfort. OBS! Får ej användas tillsammans med självstängande handdusch. <div>E i 9000E står för EcoSafe® och bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt. Exempel på detta är strålsamlarens ekoflöde. Ekoflöde innebär att kranen fungerar precis som vanligt, men flödet är begränsat genom luftinblandning i vattenstrålen vilket gör blandaren mycket energieffektiv.</div> <div><b>Övrigt</div></b> <div>- EcoSafe®blandare</div> <div>- Kallstart</div> <div>- Mjukstängande med keramisk avstängning</div> <div>- Inbyggd, lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr</div> <div>- Inkl. överliggande pip, längd 250 mm</div> <div><b>Installation</div></b> <div>Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning__409cf7a5-54ed-4829-bb5b-952960d3c54a.pdf"><b>Klicka här för produktblad</b></a> <BR> 2881
FM Mattsson Kök- och Tvättställsblandare 9000E Överliggande Pip 160 cc
FM Mattsson Kök- och Tvättställsblandare 9000E Överliggande Pip 160 cc

FM Mattsson Kök- och Tvättställsblandare 9000E Överliggande Pip 160 cc

fmm
1473 SEK / st.
2881 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8133-0250

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kök- och Tvättställsblandare FM Mattsson 9000E Överliggande Pip är en vägghängd EcoSafe-ettgreppsblandare med kallstart. Här finns en optimerad samverkan mellan form och funktion. FM Mattsson 9000E visar vägen för en ny generation blandare, som miljöanpassats in i minsta detalj. Blandaren skänker ett vackert intryck och teknisk fulländning till kök/tvätt. Redan i sitt grundutförande ger den unika funktioner som sparar energi med bibehållen komfort. OBS! Får ej användas tillsammans med självstängande handdusch.
E i 9000E står för EcoSafe® och bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt. Exempel på detta är strålsamlarens ekoflöde. Ekoflöde innebär att kranen fungerar precis som vanligt, men flödet är begränsat genom luftinblandning i vattenstrålen vilket gör blandaren mycket energieffektiv.
Övrigt
- EcoSafe®blandare
- Kallstart
- Mjukstängande med keramisk avstängning
- Inbyggd, lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr
- Inkl. överliggande pip, längd 250 mm
Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Klicka här för produktblad

Specifikationer

VarumärkeFM Mattssson
SerieRogen
TypKöksblandare
FärgKrom
Höjd160 mm
Piputsprång250 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop