product
32813Bathlife Duschkabin Kyffe Rundhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschkabin/bathlife-duschkabin-kyffe-rund?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschkabin-kyffe-rund-2-stonefactory.se.jpgInStock4377SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschkabinDuschkabin Kyffe är en stilren, prisvärd och lättmonterad duschkabin med hörningång. Utrustad med 6 mm härdat säkerhetsglas och ett stabilt kar i vit akryl med avtagbar front. Blandare, takduschset och handdusch ingår. <p> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. </p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Manual__0e85b66a-636f-4962-88da-c9c4e1c1778b.pdf"><b>Klicka här för att se installationsmanual</b> <BR> 7295
Bathlife Duschkabin Kyffe Rund
Bathlife Duschkabin Kyffe Rund
Bathlife Duschkabin Kyffe Rund
Bathlife Duschkabin Kyffe Rund
Bathlife Duschkabin Kyffe Rund
Bathlife Duschkabin Kyffe Rund
Bathlife Duschkabin Kyffe Rund

Bathlife Duschkabin Kyffe Rund

bathlifeObservera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.
4377 SEK / st.
7295 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-11-20

Artikelnummer: 1053584

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschkabin Kyffe är en stilren, prisvärd och lättmonterad duschkabin med hörningång. Utrustad med 6 mm härdat säkerhetsglas och ett stabilt kar i vit akryl med avtagbar front. Blandare, takduschset och handdusch ingår.

Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Klicka här för att se installationsmanual

Specifikationer

VarumärkeBathlife
SerieKyffe
TypDuschkabin
ProfilAluminium
FärgSvart
GlastypKlarglas
Storlek i cm80,90,100
Höjd2150 mm
Glastjocklek6 mm
MaterialHärdat säkerhetsglas
Vikt (kg)73-76
FormRund
PlaceringHörn
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop