product
8646Bathlife Rördragningsprofil Mångsidig Påbyggnad Aluminiumhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/tillbehor/bathlife-rordragningsprofil-mangsidig-pabyggnad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-rordragningsprofil-mangsidig-pabyggnad-stonefactory.jpgInStock415SEK/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/tillbehorRördragningsprofil till Bathlife-serien mångsidig i Aluminium. Klarar utvändiga rör på upp till 39 mm. Profilen kan också användas för att bygga på profilerna till duscharna om det skulle behövas extra cm för att passa i badrummet. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-rordragningsprofil-mangsidig-pabyggnad-mattskiss.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-duschdorr-mangsidig-45-grader-produktblad.pdf"><b>Klicka här för att se olika kombinationer av dörrar och väggar i Mångsidig-serien</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Mångsidig</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Silver</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>1900 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>81 mm</td> </tr> <tr> <td>Djup:</td> <td>24 mm</td> </tr> <tr> <td>Profil:</td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek:</td> <td>6 mm</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td> 0,9kg </td> </tr> <tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>639
Bathlife Rördragningsprofil Mångsidig Påbyggnad Aluminium

Bathlife Rördragningsprofil Mångsidig Påbyggnad Aluminium

bathlife


415 SEK / st.
639 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-01-15

Artikelnummer: 728460

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Rördragningsprofil till Bathlife-serien mångsidig i Aluminium. Klarar utvändiga rör på upp till 39 mm. Profilen kan också användas för att bygga på profilerna till duscharna om det skulle behövas extra cm för att passa i badrummet.
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Klicka här för måttskiss
Klicka här för att se olika kombinationer av dörrar och väggar i Mångsidig-serien

Varumärke: Bathlife
Serie: Mångsidig
Färg: Silver
Höjd: 1900 mm
Bredd: 81 mm
Djup: 24 mm
Profil: Aluminium
Tjocklek: 6 mm
Vikt: 0,9kg
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop