product
13637Bathlife Duschvägg Mångsidig Rak Vägg Delvis Frostadhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschvaggar/bathlife-duschvagg-mangsidig-rak-vagg-delvis-frostad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschvagg-mangsidig-rak-delvis-frostad-stonefactory.jpgInStock1559SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschvaggarDuschvägg Mångsidig är en 6 mm tjock och robust glasvägg i härdat säkerhetsglas som är delvis frostat för minskad insyn. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggar och dörrar går att beställa enskilt eller i par om två eller fler för att byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder ovan! Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Produktblad-Mangsidig-2019-check.pdf"><b>Klicka här för att se manual</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationsanvisning-Rak-vagg.pdf"><b>Klicka här för att se installation av vägg</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationsanvisning-Rak-dorr.pdf"><b>Klicka här för att se installation av dörr</b> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Mångsidig</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>1900 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>700 mm / 800 mm / 900 mm / 1000 mm</td> </tr> <td>Material:</td> <td>Härdat säkerhetsglas</td> </tr> <tr> <td>Profil:</td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td>Glastjocklek:</td> <td>6 mm</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Duschvägg</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>26 kg / 29 kg / 32 kg / 34,8 kg</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>2399
Bathlife Duschvägg Mångsidig Rak Vägg Delvis Frostad

Bathlife Duschvägg Mångsidig Rak Vägg Delvis Frostad

bathlife

Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

1559 SEK / st.
2399 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 790615

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschvägg Mångsidig är en 6 mm tjock och robust glasvägg i härdat säkerhetsglas som är delvis frostat för minskad insyn. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggar och dörrar går att beställa enskilt eller i par om två eller fler för att byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder ovan!
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. Klicka här för att se manual

Klicka här för att se installation av vägg

Klicka här för att se installation av dörr

Varumärke: Bathlife
Serie: Mångsidig
Höjd: 1900 mm
Bredd: 700 mm / 800 mm / 900 mm / 1000 mm
Material: Härdat säkerhetsglas
Profil: Aluminium
Glastjocklek: 6 mm
Typ: Duschvägg
Vikt: 26 kg / 29 kg / 32 kg / 34,8 kg
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop