• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
13637Bathlife Duschvägg Mångsidig Rak Vägg Delvis Frostadhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschvaggar/bathlife-duschvagg-mangsidig-rak-vagg-delvis-frostad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschvagg-mangsidig-rak-delvis-frostad-stonefactory.jpgInStock1799SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschvaggarDuschvägg Mångsidig är en 6 mm tjock och robust glasvägg i härdat säkerhetsglas som är delvis frostat för minskad insyn. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggar och dörrar går att beställa enskilt eller i par om två eller fler för att byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder ovan! <p> <i>Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</i> 3249

Bathlife Duschvägg Mångsidig Rak Vägg Delvis Frostad


Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

bathlife
1799 SEK / st.
3249 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 40790615

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory