product
7040Bathlife Mitt Duschhörnhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhorn/bathlife-mitt-duschhorn?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-mitt-duschhorn-bild2-stonefactory_se.jpgInStock3444SEK/mellandagsrea/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhorn<p>Bathlife Mitt Duschhörn är prisvärd och erbjuder valmöjligheten att ställas mitt på en vägg. De stilrena infällbara runda dörrarna är snygga och spar på utrymme. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-mitt-duschhorn-mattskiss-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för att se måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-mitt-duschhorn-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för att se monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Mitt</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>1900 mm</td> </tr> <tr> <td>Storlek:</td> <td>920x780 mm</td> </tr> <tr> <td>Form:</td> <td>Rund</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Härdat säkerhetsglas</td> </tr> <tr> <td>Profil:</td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td>Antal dörrar:</td> <td>2 st</td> </tr> <tr> <td>Glastjocklek:</td> <td>6 mm</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Duschhörn</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>42 kg</td> </tr> <tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>5299
Bathlife Mitt Duschhörn
Bathlife Mitt Duschhörn
Bathlife Mitt Duschhörn
Bathlife Mitt Duschhörn
Bathlife Mitt Duschhörn
Bathlife Mitt Duschhörn

Bathlife Mitt Duschhörn

bathlife
Prisvärt och snyggt duschhörn i klarglas som kan ställas i mitten av badrumsväggen
3444 SEK / st.
5299 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-01-22

Artikelnummer: 573520

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bathlife Mitt Duschhörn är prisvärd och erbjuder valmöjligheten att ställas mitt på en vägg. De stilrena infällbara runda dörrarna är snygga och spar på utrymme.


Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Klicka här för att se måttskiss
Klicka här för att se monteringsanvisning

Varumärke: Bathlife
Serie: Mitt
Höjd: 1900 mm
Storlek: 920x780 mm
Form: Rund
Material: Härdat säkerhetsglas
Profil: Aluminium
Antal dörrar: 2 st
Glastjocklek: 6 mm
Typ: Duschhörn
Vikt: 42 kg
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop