• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
32814Bathlife Duschhörn Måttfull Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhorn/bathlife-duschhorn-mattfull-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschhorn-mattfull-krom-3-stonefactory.se.jpgInStock2549SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhornDuschhörn Måttfull är en duschhörna med dörrar i 6 mm härdat glas som håller hög kvalitet och passar in i alla badrum. <p> Komplettera din dusch med en blandare och ett duschset. <p> <b>OBS! Rörgenomdragning kan inte tillämpas.</b> <p> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. </p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-duschhorn-mattfull-krom.pdf"><b>Klicka här för att se installationsmanual</b> <BR> 5099

Bathlife Duschhörn Måttfull Krom
Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.
bathlife
2549 SEK / st.
5099 SEK / st.

Artikelnummer: 1053593

Enhet: st.

Restnoterad

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop