• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
28449Bathlife Duschdörr Profil Rak Klarglas Svart Profilhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschdorrar/bathlife-duschdorr-profil-rak-klarglas-svart-profil?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschdorr-profil-rak-klarglas-svart-profil-stonefactory.se.jpgInStock1899SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschdorrarDuschdörr Profil är en 6 mm tjock och robust glasdörr i härdat säkerhetsglas som kan fällas både inåt och utåt. Designen är modern och industriellt tilltalande men passar alla badrum där design är av stor vikt. Profilerna är i svart aluminium med lyftgångjärn, duschdörren har en gummilist/släplist nedtill. Glasets höjd är 1900 mm högt men profilen mäter 2000 mm. Beställ till separat profil för rörgenomföring. <P> Alla delar i Profil-serien passar med varandra. Dessutom är de helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggar samt dörrar går att beställa som enskilda artiklar eller så byggs dessa ihop som ett komplett duschhörn. Det fungerar lika bra att montera två dörrar eller en dörr och vägg mellan två fasta väggar i badrummet. Höjden är 1900 mm för alla väggar och dörrar. <P> <i>Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</i> 3699
-49%

Bathlife Duschdörr Profil Rak Klarglas Svart Profil


Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

bathlife
1899 SEK / st.
3699 SEK / st.

Artikelnummer: 401053418

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory