• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
28453Bathlife Duschhörn Profil Klarglas Rak Vägg + Rak Dörr Svart Profilhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhorn/bathlife-duschhorn-profil-klarglas-rak-vagg-rak-dorr-svart-profil?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschhorn-profil-klarglas-rak-vagg-rak-dorr-svart-profil-stonefactory.se.jpgInStock3899SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhornDuschhörn Profil rak vägg + rak dörr är ett elegant duschhörn med svarta profiler. Glaset är i 6 mm härdat glas. Duschväggen monteras med ett fäste i väggen som kan justeras mellan 400-1100 mm. Duschdörren har lyftgångjärn och kan öppnas både inåt och utåt. Glasets höjd är 1900 mm men profilen mäter 2000 mm. Beställ till separat profil för rörgenomföring. <P> Alla delar i Profil-serien passar med varandra. Dessutom är de helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggar samt dörrar går att beställa som enskilda artiklar eller så byggs dessa ihop som ett komplett duschhörn. Det fungerar lika bra att montera två dörrar eller en dörr och vägg mellan två fasta väggar i badrummet. Höjden är 1900 mm för alla väggar och dörrar. <P> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-duschvagg-profil-rak-klarglas-svart-profil-mattskiss-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för att se måttskiss vägg</b> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-duschdorr-profil-rak-klarglas-svart-profil-mattskiss-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för att se måttskiss dörr</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-duschvagg-profil-rak-klarglas-svart-profil-manual-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för att se installationsmanual väg</b> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-duschdorr-profil-rak-klarglas-svart-profil-manual-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för att se installationsmanual dörr</b> <BR> 7115
-45%

Bathlife Duschhörn Profil Klarglas Rak Vägg + Rak Dörr Svart Profil


Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

bathlife
3899 SEK / st.
7115 SEK / st.

Artikelnummer: 401053522

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory