• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
32817Bathlife Duschhörn Smakfull Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhorn/bathlife-duschhorn--smakfull-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschhorn--smakfull-krom-3-stonefactory.se.jpgInStock3549SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhornDuschhörn Smakfull från Bathlife är ett elegant duschhörn som finns i flera olika storlekar. <p> Komplettera din dusch med en blandare och ett duschset. <p> <b>OBS! Rörgenomdragning kan inte tillämpas.</b> <P> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. </p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-duschhorn--smakfull-krom.pdf"><b>Klicka här för att se installationsmanual</b> <BR> 5019
-29%

Bathlife Duschhörn Smakfull Krom
Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.
bathlife
3399 SEK / st.
5019 SEK / st.

Artikelnummer: 401053601

Enhet: st.

Restnoterad

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory