product
8599Bathlife Duschdörr Mångsidig 45° Klarglashttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorr-bathlife-mangsidig-hp?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschdorr-mangsidig-45-grader-stonefactory.jpgInStock1404SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschdorrarDuschdörr Mångsidig är en 6 mm tjock och robust glasdörr i härdat säkerhetsglas. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och duschdörren har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna går att beställa som enskilda väggar eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder ovan! Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Produktblad-Mangsidig-2019-check.pdf"><b>Klicka här för att se manual</b> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Mångsidig</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>1900 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>534 mm / 611 mm / 688 mm / 765 mm</td> </tr> <td>Material:</td> <td>Härdat säkerhetsglas</td> </tr> <tr> <td>Profil:</td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td>Glastjocklek:</td> <td>6 mm</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Duschdörr</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td> 17 kg / 19,2 kg / 21,3 kg / 23,5 kg</td> </tr> <tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>2340
Bathlife Duschdörr Mångsidig 45° Klarglas
Bathlife Duschdörr Mångsidig 45° Klarglas
Bathlife Duschdörr Mångsidig 45° Klarglas
Bathlife Duschdörr Mångsidig 45° Klarglas
Bathlife Duschdörr Mångsidig 45° Klarglas
Bathlife Duschdörr Mångsidig 45° Klarglas

Bathlife Duschdörr Mångsidig 45° Klarglas

bathlife

Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

1404 SEK / st.
2340 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 728446

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschdörr Mångsidig är en 6 mm tjock och robust glasdörr i härdat säkerhetsglas. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och duschdörren har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna går att beställa som enskilda väggar eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder ovan!
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Klicka här för att se manual

Varumärke: Bathlife
Serie: Mångsidig
Höjd: 1900 mm
Bredd: 534 mm / 611 mm / 688 mm / 765 mm
Material: Härdat säkerhetsglas
Profil: Aluminium
Glastjocklek: 6 mm
Typ: Duschdörr
Vikt: 17 kg / 19,2 kg / 21,3 kg / 23,5 kg
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop