product
26703Duschbyggarna Lady Takdusch Med Badkarsblandare 150cchttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/takdusch-150cc/duschbyggarna-lady-takdusch-med-badkarsblandare-150cc?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/duschbyggarna-lady-takdusch-med-badkarsblandare-150cc-stonefactory.se.jpgInStock8295SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/takdusch-150ccHär har du chansen att förgylla just ditt badrum med design och retrokänsla med hög kvalité! Den klassiska modellen har tagit marknaden med storm och finns nu i flera härliga färger och former. Duschpaketen är väl genomtänkta i sin design på både dom stora och små detaljerna så som det klassiska duschhandtaget och badkarsblandarens reglage. Den här modellen har en och samma färg även på handtaget för att ge en rustik känsla. Spana även in den stora och snygga takduschen som har en sil på hela 200mm. OBS Blandarfäste ingår ej, beställs separat. <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-lady-takdusch-med-badkarsblandare-150cc-mattskiss-stonefactory.se.pdf"><b>- Måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-lady-takdusch-med-badkarsblandare-150cc-montering-stonefactory.se.pdf"><b>- Installationsmanual hittar ni här</b></a> <BR>9760
Duschbyggarna Lady Takdusch Med Badkarsblandare 150cc

Duschbyggarna Lady Takdusch Med Badkarsblandare 150cc

Finns i flera färger!

duschbyggarna


8295 SEK / st.
9760 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 28942

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Här har du chansen att förgylla just ditt badrum med design och retrokänsla med hög kvalité!
Den klassiska modellen har tagit marknaden med storm och finns nu i flera härliga färger och former. Duschpaketen är väl genomtänkta i sin design på både dom stora och små detaljerna så som det klassiska duschhandtaget och badkarsblandarens reglage. Den här modellen har en och samma färg även på handtaget för att ge en rustik känsla. Spana även in den stora och snygga takduschen som har en sil på hela 200mm. OBS Blandarfäste ingår ej, beställs separat.
- Måttskiss hittar ni här
- Installationsmanual hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeDuschbyggarna
SerieLady
TypTakduschset
FärgFlera Alternativ
CC-mått150 mm
Höjd775-1270 mm
Duschhuvud200 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop