product
6903Duschbyggarna Colour Line Takdusch Med Blandare Guld 160cchttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschbyggarna-colour-line-takdusch-med-blandare-guld?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/duschbyggarna-colour-line-takdusch-med-blandare-guld-ny-stonefactory.se.jpgInStock14441SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/mellandagsrea/badrumsinredning/duschar/takdush-160ccHär har du chansen att förgylla just ditt badrum med design och retrokänsla med hög kvalité! Den klassiska modellen har tagit marknaden med storm och finns nu i flera härliga färger och former. Duschpaketen är väl genomtänkta i sin design på både dom stora och små detaljerna så som det klassiska duschhandtaget och termostatblandarens runda handtag. Den här modellen har en och samma färg även på handtaget för att ge en rustik känsla. Spana även in den stora och snygga takduschen som har en sil på hela 200mm. - Inklusive duschslang och handtag - Colour line takdusch i guld art nr 27994DO00 - Mix termostatblandare i guld, 160 c/c, art nr 34980DO OBS Blandarfäste ingår ej, beställs separat. <BR> 16990
Duschbyggarna Colour Line Takdusch Med Blandare Guld 160cc
Duschbyggarna Colour Line Takdusch Med Blandare Guld 160cc

Duschbyggarna Colour Line Takdusch Med Blandare Guld 160cc

duschbyggarna


14441 SEK / st.
16990 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 27446DO

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Här har du chansen att förgylla just ditt badrum med design och retrokänsla med hög kvalité!
Den klassiska modellen har tagit marknaden med storm och finns nu i flera härliga färger och former. Duschpaketen är väl genomtänkta i sin design på både dom stora och små detaljerna så som det klassiska duschhandtaget och termostatblandarens runda handtag. Den här modellen har en och samma färg även på handtaget för att ge en rustik känsla. Spana även in den stora och snygga takduschen som har en sil på hela 200mm. - Inklusive duschslang och handtag - Colour line takdusch i guld art nr 27994DO00 - Mix termostatblandare i guld, 160 c/c, art nr 34980DO OBS Blandarfäste ingår ej, beställs separat.

Specifikationer

VarumärkeDuschbyggarna
SerieColour
TypTakduschset
FärgGuld
CC-mått160 mm
Höjd800-1290 mm
Duschhuvud200 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop