product
26372Tapwell Inbyggnadsbox T BOX 2.0 Smallhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/tillbehor/tapwell-inbyggnadsbox-t-box-2-0?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-inbyggnadsbox-t-box-2-0-stonefactory.se.jpgInStock1530SEK/badrumsinredning/duschar/tillbehorInbyggnadslåda för BOX006/008/011-364/026/180. <B>Godkänd för inbyggnad Säker Vatten. </B> När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-inbyggnadsbox-t-box-2-0-manual-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> 1700
Tapwell Inbyggnadsbox T BOX 2.0 Small
Tapwell Inbyggnadsbox T BOX 2.0 Small

Tapwell Inbyggnadsbox T BOX 2.0 Small

Tapwell


1530 SEK / st.
1700 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9422118

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Inbyggnadslåda för BOX006/008/011-364/026/180.
Godkänd för inbyggnad Säker Vatten. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypInbyggnadsbox
Mått306x294 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop