product
7896Tapwell Handdusch ZDOC030 Classic Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/tillbehor/tapwell-handdusch-zdoc030-classic?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-handdusch-zdoc030-classic-krom-ny-stonefactory.se.jpgInStock395SEK/badrumsinredning/duschar/tillbehorSnygg handdusch i klassisk stil. Välj mellan krom eller lite lyxigare polerad mässing. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-handdusch-zdoc030-classic-ny-ritning-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> 495
Tapwell Handdusch ZDOC030 Classic Krom

Tapwell Handdusch ZDOC030 Classic Krom

tapwell


395 SEK / st.
495 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9417435-lkpg

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Snygg handdusch i klassisk stil. Välj mellan krom eller lite lyxigare polerad mässing.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för måttskiss

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypHanddusch
Mått189 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop