product
7690Tapwell Duscharm tak FL271-300 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/tillbehor/tapwell-anslutningsror-fl271-300-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tapwell-Duscharm-tak-FL271-300-krom-stonefactory.se.jpgInStock1705SEK/badrumsinredning/duschar/tillbehorDuscharm för takmontering, 300 mm. Armen ansluts i taket och används till Tapwells inbyggnadsblandare. <p> När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <p> <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <p> <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-anslutningsror-fl271-300-krom-mattskiss.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> 1895
Tapwell Duscharm tak FL271-300 Krom

Tapwell Duscharm tak FL271-300 Krom

Tapwell


1705 SEK / st.
1895 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9418221

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duscharm för takmontering, 300 mm. Armen ansluts i taket och används till Tapwells inbyggnadsblandare.

När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för måttskiss

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypAnslutningsrör
FärgKrom
YtaBlank
Mått300 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop