product
7719Tapwell Taksil ZSOF079 Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/tapwell-taksil-zsof079-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-taksil-zsof079-massing-stonefactory_se.jpgInStock5485SEK/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/tillbehorEn modern och stilren stor rund taksil med antikalk. Diameter: 300 mm. Finns i färgerna krom och lyxig polerad mässing. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Mässing</b> Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-taksil-zsof078-krom-mattskiss.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> 6095
Tapwell Taksil ZSOF079 Mässing

Tapwell Taksil ZSOF079 Mässing

Tapwell


5485 SEK / st.
6095 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9418498

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En modern och stilren stor rund taksil med antikalk. Diameter: 300 mm. Finns i färgerna krom och lyxig polerad mässing.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Mässing Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för måttskiss

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypTaksil
FärgMässing Obehandlad
Mått300 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop