product
7648Tapwell Handduschset BOX300/300 Square Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/tapwell-handduschset-box300300-square-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-handduschset-box300300-square-krom-ny-stonefactory.se.jpgInStock2335SEK/badrumsinredning/duscharStilrent och praktiskt handduschset i modern stil med en snygg fyrkantig väggplatta och handduschhållare. Finns att köpa i färgerna krom och, det lyxigare alternativet, polerad mässing. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <B>Observera att handduschsetet inte levereras med inbyggnadsbox eller blandare</B> <BR> <BR> <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <BR> <BR> <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-handduschset-box300300-square-krom"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-handduschset-box300300-krom-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> 2595
Tapwell Handduschset BOX300/300 Square Krom

Tapwell Handduschset BOX300/300 Square Krom

tapwell


2335 SEK / st.
2595 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8185028

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Stilrent och praktiskt handduschset i modern stil med en snygg fyrkantig väggplatta och handduschhållare. Finns att köpa i färgerna krom och, det lyxigare alternativet, polerad mässing.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Observera att handduschsetet inte levereras med inbyggnadsbox eller blandare

Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

Klicka här för måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieBox Square
TypHandduschset
Färgkrom
CC-måttInbyggnad
Höjd170 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop