product
15138Bathlife Takdusch Rinna Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/takdusch-bathlife-rinna-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/takdusch-bathlife-rinna-massing-ny1-stonefactory.se.jpgInStock4305SEK/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/takdusch-150cc/badrumsinredning/duschar/takdush-160ccTakduschset Bathlife Rinna är ett komplett takduschpaket i modern och stilren desgin. Rinna är en takdusch som passar in i de flesta badrum. Rinna är ett takduschset med en tryckbalanserad termostatblandare med ett säkerhetsstopp på 38 grader. Takduschsetet finns i flera färgval till ett mycket bra pris. Samtliga armaturer och blandare från Bathlife har en behandlad mässing. Detta gör så att ytan håller sig blank och inte blir flammig likt en obehandlad mässing. <B>Modellen kommer med excenterkoppling så blandaren även passar till 160cc. Excenterkopplingen är i krom</B> Teknisk data - Varmvatten, min 50 grader, max 90 grader - Kallvatten, min 4 grader, max 25 grader - Arbetstryck 50-1000 kpa - Rekommenderat tryck 100-600 kpa Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/takdusch-bathlife-rinna-massing-krom-skiss-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för skiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/takdusch-bathlife-rinna-massing-krom-installationsmanual-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för installationsmanual</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <td>Serie:</td> <td>Rinna</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Takduschset</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Mässing</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>1364 mm</td> </tr> <tr> <td>CC-mått:</td> <td>150 CC</td> </tr> <tr> <td>Duschhuvud:</td> <td>250 mm</td> </tr> <tr> <td>Takdusch:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Handdusch:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Handtag:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Duschanslutning:</td> <td>G 3/4</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>6,5 kg</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>6625
Bathlife Takdusch Rinna Mässing
Bathlife Takdusch Rinna Mässing
Bathlife Takdusch Rinna Mässing
Bathlife Takdusch Rinna Mässing
Bathlife Takdusch Rinna Mässing
Bathlife Takdusch Rinna Mässing

Bathlife Takdusch Rinna Mässing

bathlife
4305 SEK / st.
6625 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 841592

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Takduschset Bathlife Rinna är ett komplett takduschpaket i modern och stilren desgin. Rinna är en takdusch som passar in i de flesta badrum. Rinna är ett takduschset med en tryckbalanserad termostatblandare med ett säkerhetsstopp på 38 grader. Takduschsetet finns i flera färgval till ett mycket bra pris.
Samtliga armaturer och blandare från Bathlife har en behandlad mässing. Detta gör så att ytan håller sig blank och inte blir flammig likt en obehandlad mässing. Modellen kommer med excenterkoppling så blandaren även passar till 160cc. Excenterkopplingen är i krom Teknisk data - Varmvatten, min 50 grader, max 90 grader - Kallvatten, min 4 grader, max 25 grader - Arbetstryck 50-1000 kpa - Rekommenderat tryck 100-600 kpa Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för skiss
Klicka här för installationsmanual

Varumärke: Bathlife
Serie: Rinna
Typ: Takduschset
Färg: Mässing
Höjd: 1364 mm
CC-mått: 150 CC
Duschhuvud: 250 mm
Takdusch: Ja
Handdusch: Ja
Handtag: Ja
Duschanslutning: G 3/4
Vikt: 6,5 kg
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop