• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
7833Tapwell Takdusch XCOL000-150 Classic Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/tapwell-takdusch-xcol000-150-classic-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-takdusch-xcol000-150-classic-massing-stonefactory_se.jpgInStock12145SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/takdusch-150ccStilrent och praktiskt duschset i klassisk stil med tvågreppsblandare. Finns att köpa i färgerna krom och, det lite lyxigare alternativet, polerad mässing. OBS Blandarfäste ingår ej, beställs separat. Kåporna på bilden ingår vilket monteras på fästet. Mått för blandare: 150 CC När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Mässing</b> Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-takdusch-xcol000-150-classic-krom-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-takdusch-xcol000-150-classic-krom-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> 13495
Tapwell Takdusch XCOL000-150 Classic Mässing

Tapwell Takdusch XCOL000-150 Classic Mässing

tapwell


12 145 kr
13 495 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8191057

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Stilrent och praktiskt duschset i klassisk stil med tvågreppsblandare. Finns att köpa i färgerna krom och, det lite lyxigare alternativet, polerad mässing.
OBS Blandarfäste ingår ej, beställs separat. Kåporna på bilden ingår vilket monteras på fästet. Mått för blandare: 150 CC När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Mässing Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieClassic
TypTakduschset
FärgMässing Obehandlad
CC-mått150 mm
Höjd1000-1200 mm
Duschhuvud215 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop