product
13015Svedbergs Duschpaket Piazza Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/takdusch-150cc/svedbergs-duschpaket-piazza-med-blandare-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-duschpaket-piazza-med-blandare-krom-stonefactory.jpgInStock6146SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/takdusch-150cc/badrumsinredning/duschar/takdush-160ccDuschpaket Piazza med termostatblandare (150 cc eller 160 cc), duschhuvud och handdusch. Duschstången kan justeras mellan 96 och 130 cm. Stilren design och snygg kromad finish som passar i en mängd badrum. <b>Installation</b> <div>Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <BR> <b>Rengöring</b> <div>För att rengöra din Svedbergs produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.</div> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/svedbergs-monteringsanvisning-ellise-piazza-stonefactory.pdf"><b><u>Informationsblad</u></b></a> <BR> <BR> 7215
Svedbergs Duschpaket Piazza Krom
Svedbergs Duschpaket Piazza Krom
Svedbergs Duschpaket Piazza Krom

Svedbergs Duschpaket Piazza Krom

Välj önskat cc mått

svedbergs
6146 SEK / st.
7215 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 98150T

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschpaket Piazza med termostatblandare (150 cc eller 160 cc), duschhuvud och handdusch. Duschstången kan justeras mellan 96 och 130 cm. Stilren design och snygg kromad finish som passar i en mängd badrum.
Installation
Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra din Svedbergs produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Informationsblad

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
SeriePiazza
TypTakduschset
FärgKrom
CC-mått150, 160 mm
Höjd1300 mm
GreppTvågreppsblandare
DuschanslutningG 1/2
Duschhuvud250 mm
UtloppUppåt och Nedåt
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop