product
6855Primy Takduschset Steel Pleasure 2 Rostfritt stålhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-duschset-steel-pleasure-2?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-duschset-steel-pleasure-2-stonefactory.se.jpgInStock5995SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/duschar/mellandagsrea/badrumsinredning/duschar/takdusch-150cc/badrumsinredning/duschar/takdush-160ccPrimys rostfria takduschset med justerbar duschstång och anti-twist slang är helt blyfri och påverkar därför inte miljön på samma sätt som ett kromat mässings-duschset. Du kan välja att duscha med takdusch-funktionen eller med handdusch. Den tidlösa designen gör sig bra i såväl det äldre som det moderna badrummet. Tvålhylla finns att köpa separat om så önskas. CC-mått är 150mm, förpackningen innehåller excenterkoppling för CC 160mm. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-manual-duschar-stonefactory.se.pdf"><b>Monteringsanvisning hittar ni här</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Plesure-2-20010-Produktbeskrivning.pdf"><b>Produktblad för Rostfritt stål hittar ni här</b></a> <BR> 8995
Primy Takduschset Steel Pleasure 2 Rostfritt stål

Primy Takduschset Steel Pleasure 2 Rostfritt stål

Primy
Takduschset i rostfritt stål från Primy. Termostatblandare med integrerad omkastare. Anti-twist slang. Två funktioner: takdusch och handdusch. Finns i tre olika färger och tvålhylla finns att köpa som tillbehör.

5995 SEK / st.
8995 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-11-02

Artikelnummer: 20010p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primys rostfria takduschset med justerbar duschstång och anti-twist slang är helt blyfri och påverkar därför inte miljön på samma sätt som ett kromat mässings-duschset. Du kan välja att duscha med takdusch-funktionen eller med handdusch. Den tidlösa designen gör sig bra i såväl det äldre som det moderna badrummet. Tvålhylla finns att köpa separat om så önskas. CC-mått är 150mm, förpackningen innehåller excenterkoppling för CC 160mm.

Monteringsanvisning hittar ni här
Produktblad för Rostfritt stål hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Pleasure
TypTakduschset
FärgStål
YtaBorstad
CC-mått150 mm
Höjd900-1380 mm
Duschhuvud250 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop