product
27520Bathlife Takduschset Flod med badkarspip Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/takdusch-150cc/bathlife-takduschset-flod-med-badkarspip-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-takduschset-flod-med-badkarspip-massing-stonefactory.se.jpgInStock4094SEK/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/takdusch-150cc/badrumsinredning/duschar/takdush-160ccTakduschset Flod är ett komplett takduschpaket med badkarspip. Designen är i modern utforming med en slimmad taksil. Handduschen kan ställas in i två olika lägen för optimal användning. Modellen har väl genomtänkta detaljer vilket höjer lyxkänslan. Flod levereras med en tryckbalanserad termostatblandare med ett säkerhetsstopp på 38 grader. Bathlifes armaturer i färgen mässing är behandlad och oxiderar inte likt en obehandlad mässing. <B>Modellen kommer med excenterkoppling så blandaren även passar till 160cc. Excenterkopplingen som medföljer är i krom</B> <br> <br> <div>Teknisk data</div> <div>- Varmvatten, min 50 grader, max 90 grader</div> <div>- Kallvatten, min 4 grader, max 25 grader</div> <div>- Arbetstryck 50-1000 kpa</div> <div>- Rekommenderat tryck 100-600 kpa</div> <br> <br> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-takduschset-ebb-med-badkarspip-mattskiss-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-takduschset-ebb-med-badkarspip-manual-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för installationsmanual</b></a> <BR> 6299
Bathlife Takduschset Flod med badkarspip Mässing
Bathlife Takduschset Flod med badkarspip Mässing
Bathlife Takduschset Flod med badkarspip Mässing
Bathlife Takduschset Flod med badkarspip Mässing

Bathlife Takduschset Flod med badkarspip Mässing

bathlife
4094 SEK / st.
6299 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1053502

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Takduschset Flod är ett komplett takduschpaket med badkarspip. Designen är i modern utforming med en slimmad taksil. Handduschen kan ställas in i två olika lägen för optimal användning. Modellen har väl genomtänkta detaljer vilket höjer lyxkänslan. Flod levereras med en tryckbalanserad termostatblandare med ett säkerhetsstopp på 38 grader. Bathlifes armaturer i färgen mässing är behandlad och oxiderar inte likt en obehandlad mässing.
Modellen kommer med excenterkoppling så blandaren även passar till 160cc. Excenterkopplingen som medföljer är i krom

Teknisk data
- Varmvatten, min 50 grader, max 90 grader
- Kallvatten, min 4 grader, max 25 grader
- Arbetstryck 50-1000 kpa
- Rekommenderat tryck 100-600 kpa


Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för måttskiss
Klicka här för installationsmanual

Specifikationer

VarumärkeBathlife
SerieFlod
TypTakduschset
FärgMässing behandlad
YtaBlank
CC-mått150 mm
Höjd884-1334 mm
Duschhuvud246 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop