• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
44666Mora Takduschset Inxx Borstad mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/mora-takduschset-inxx-borstad-massing-160mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Takduschset-Inxx-Borstad-massing.jpgInStock16995SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/takdusch-150cc/badrumsinredning/duschar/takdush-160cc<P>Takduschset Mora INXX II förenar klassisk design med hög prestanda och erbjuder en jämn temperatur, hög komfort och ett starkt skydd mot skållning. Takduschens stora tunna taksil gör att duschen passar lika bra i ett badrum med stark karaktär och effektfulla former som i ett sobert badrum skapat för avkopplande stunder. Blandaren är testad och godkänd utifrån de byggregler som finns och är energieffektiv, vilket innebär att den ger en lägre vatten- och energiförbrukning utan att ge avkall på komforten. INXX II är serien som erbjuder en vattenupplevelse i världsklass. Takduschsetet består av duschblandare Mora INXX II och duschsystem Mora INXX II.</P> <B>MORA INXX II duschblandare</B> <div>- Tryckbalanserad termostatinsats </div> <div>- Med reversibelt överstycke </div> <div>- Säkerhetsspärr 38° </div> <div>- Eco-stopp </div> <div>- Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717 </div> <B>MORA INXX II Shower System </B> <div>- Metallomspunnen slang 1750 mm, PVC- och BPA-fri innerslang </div> <div>- Med antikalksystemet "Easy-Clean" </div> <div>- Justerbar höjd </div> <div>- Handdusch 8 l/min, taksil 12 l/min </div> <B>INXX II</B> <P>INXX II är en elegant och tidlös serie i en palett av noga utvalda nyanser. Kombinationen av hög kvalitet, sober design och skön komfort gör den till den ultimata serien. </P> <B>Installation </B> <P>Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</P> <B>Rengöring </B> <P>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</P>16995

Mora Takduschset Inxx Borstad mässing

160 cc

Takduschset Mora INXX II förenar klassisk design med hög prestanda och erbjuder en jämn temperatur, hög komfort och ett starkt skydd mot skållning.
mora
16995 SEK / st.

Artikelnummer: 271800.62

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory