product
32188Dornbracht Inbyggd takdusch 300 väggmonterad Mattsvarthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/inbyggnadsdusch/dornbracht-inbyggd-takdusch-300-vaggmonterad-mattsvart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/dornbracht-inbyggd-takdusch-300-vaggmonterad-mattsvart-stonefactory.se.jpgInStock11845SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/inbyggnadsduschDornbracht taksil med stag för inbyggnad, anslutning från vägg. Takduschen har en stor rund taksil Ø3000 som ger dig en härlig duschupplevelse med stråltypen Rain (regnstråle). Staget har ett utsprång på 450 mm från fast vägg. Taksilen är tillverkad i metall och plast och utrustad med antikalksystem för ett på ett enklare sätt hålla kalken borta. Takduschen passar till serierna Tara, Lissé, VAIA, Meta. Design av Sieger Design. <p> Tack vare den enhetliga formgivningen av samtliga produkter öppnar Dornbracht för ett modulärt samspel, oberoende av design och serier. Produkter ur olika serier kan kombineras med varandra och användas över allt. Det finns inga gränser för hur funktioner och design kan kombineras. <p> <B>Installation</B> Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. <BR> <div><B>Övrigt</B></div> <div>- Regnstråle</div> <div>- Utsprång 450 mm</div> <div>- Anslutning G1/2</div> <div>- Med antikalksystem</div> <div>- Täckbricka Ø60 mm</div> <div>- Flöde max 14 l/min</div> <div>- Duschhuvud Ø300 mm</div> <p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/FactSheetExtended_DGP_SE_sv_28679970-00.pdf">Produktmanual hittar ni här</a> <BR> <p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/01031700100.pdf">Installationsmanual hittar ni här</a> <BR> <BR> 13935
Dornbracht Inbyggd takdusch 300 väggmonterad Mattsvart

Dornbracht Inbyggd takdusch 300 väggmonterad Mattsvart

dornbracht
11845 SEK / st.
13935 SEK / st.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 6 veckor

Artikelnummer: 28679970-33

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Dornbracht taksil med stag för inbyggnad, anslutning från vägg. Takduschen har en stor rund taksil Ø3000 som ger dig en härlig duschupplevelse med stråltypen Rain (regnstråle). Staget har ett utsprång på 450 mm från fast vägg. Taksilen är tillverkad i metall och plast och utrustad med antikalksystem för ett på ett enklare sätt hålla kalken borta. Takduschen passar till serierna Tara, Lissé, VAIA, Meta. Design av Sieger Design.

Tack vare den enhetliga formgivningen av samtliga produkter öppnar Dornbracht för ett modulärt samspel, oberoende av design och serier. Produkter ur olika serier kan kombineras med varandra och användas över allt. Det finns inga gränser för hur funktioner och design kan kombineras.

Installation Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör.

Övrigt
- Regnstråle
- Utsprång 450 mm
- Anslutning G1/2
- Med antikalksystem
- Täckbricka Ø60 mm
- Flöde max 14 l/min
- Duschhuvud Ø300 mm

Produktmanual hittar ni här

Installationsmanual hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeDornbracht
SerieUniversal
TypTakdusch
FärgSvart
YtaMatt
CC-måttInbyggnad
DuschanslutningG1/2
Duschhuvud300 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop