product
7742Tapwell Duschset ZSAL070 Classic Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/tapwell-duschset-zsal070-classic-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/TAPWELL-DUSCHSET-ZSAL070-CLASSIC-KROM.jpgInStock1195SEK/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/duschsetStilrent och praktiskt duschset i klassisk stil. Finns att köpa i färgerna krom och, det lite lyxigare alternativet, polerad mässing. Blandare köps separat. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-duschset-zsal070-classic-krom-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> 1495
Tapwell Duschset ZSAL070 Classic Krom

Tapwell Duschset ZSAL070 Classic Krom

tapwell


1195 SEK / st.
1495 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8191067

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Stilrent och praktiskt duschset i klassisk stil. Finns att köpa i färgerna krom och, det lite lyxigare alternativet, polerad mässing. Blandare köps separat.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för produktblad och måttskiss

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieClassic
TypDuschset
Färgkrom
Höjd585 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop