product
13037Svedbergs Takdusch Piazza Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/duschset/svedbergs-duschset-piazza-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-duschset-piazza-krom-stonefactory.jpgInStock1924SEK/badrumsinredning/duschar/duschsetDuschset Piazza med duschhuvud och handdusch. Duschstången kan justeras mellan 96 och 128 cm. Stilren design och snygg kromad finish som passar i en mängd badrum. Diameter på takduschen är 250x170 mm. <b>Rengöring</b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> <i>OBS! Blandare ingår ej.</i> <br> <br> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/svedbergs-monteringsanvisningd-duschset-ellisse-piazza-stonefactory.pdf"><b><u>Monteringsanvisning</u></b></a> <BR> <BR> 2405
Svedbergs Takdusch Piazza Krom

Svedbergs Takdusch Piazza Krom

svedbergs
1924 SEK / st.
2405 SEK / st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

Artikelnummer: 96969

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschset Piazza med duschhuvud och handdusch. Duschstången kan justeras mellan 96 och 128 cm. Stilren design och snygg kromad finish som passar i en mängd badrum.
Diameter på takduschen är 250x170 mm. Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.
OBS! Blandare ingår ej.

Monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
SeriePiazza
TypDuschset
FärgKrom
Höjd1280 mm
Bredd235 mm
Duschhuvud235 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop