• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
19022Bathlife Duschset Sorla Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/duschset/bathlife-duschset-sorla-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschset-sorla-krom-stonefactory.se.jpgInStock595SEK/badrumsinredning/duschar/duschsetBathlife Duschset Sorla är ett duschset med stilren och modern design. Detta duschset levereras med en handdusch, duschslang och en duschstång. Duschsetet passar perfekt till alla typer av duschblandare och badkarsblandare som har standardkopping G 1/2. Kombinera den gärna med Bathlife Brusa som har samma finish. Handduschen kan regleras upp till 550 mm i höjdled. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-duschset-sorla-krom-mattskiss-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-duschset-sorla-krom-manual-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för installationsmanual</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <td>Serie:</td> <td>Sorla</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Duschset</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Krom</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>728 mm</td> </tr> <tr> <td>Takdusch:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Handdusch:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Duschstång:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Duschanslutning:</td> <td>G 1/2</td> </tr> <tr> <td>Längd slang:</td> <td>1,5m</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>1 kg</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>915
Bathlife Duschset Sorla Krom
Bathlife Duschset Sorla Krom

Bathlife Duschset Sorla Krom

bathlife

595 kr
915 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 897781

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bathlife Duschset Sorla är ett duschset med stilren och modern design. Detta duschset levereras med en handdusch, duschslang och en duschstång. Duschsetet passar perfekt till alla typer av duschblandare och badkarsblandare som har standardkopping G 1/2.
Kombinera den gärna med Bathlife Brusa som har samma finish. Handduschen kan regleras upp till 550 mm i höjdled. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för måttskiss
Klicka här för installationsmanual

Varumärke: Bathlife
Serie: Sorla
Typ: Duschset
Färg: Krom
Höjd: 728 mm
Takdusch: Nej
Handdusch: Ja
Duschstång: Ja
Blandare: Nej
Duschanslutning: G 1/2
Längd slang: 1,5m
Vikt: 1 kg
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Relaterade produkter
Bathlife Duschblandare Brusa Krom
-45%

Bathlife Duschblandare Brusa Krom

950 kr
bathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop