product
7890Duschbyggarna Lady Takdusch med Ladymix termostatblandare 160cc Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/duschbyggarna-lady-takdusch-med-ladymix-termostatblandare-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/duschbyggarna-lady-takdusch-med-ladymix-termostatblandare-krom-1-stonefactory.se.jpgInStock8820SEK/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/takdush-160ccHär har du chansen att förgylla just ditt badrum med design och retrokänsla med hög kvalité! Den klassiska modellen har tagit marknaden med storm och finns nu i flera härliga färger och former. Duschpaketen är väl genomtänkta i sin design på både dom stora och små detaljerna så som det klassiska duschhandtaget och termostatblandarens runda handtag. Spana även in den stora och snygga takduschen som har en sil på hela 200mm. - Inklusive duschslang och handtag - Lady takdusch - Ladymix termostatblandare i 160 c/c OBS Blandarfäste/bakre brickan ingår ej, beställs separat. <BR> 11025
Duschbyggarna Lady Takdusch med Ladymix termostatblandare 160cc Krom

Duschbyggarna Lady Takdusch med Ladymix termostatblandare 160cc Krom

duschbyggarna


8820 SEK / st.
11025 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 28939

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Här har du chansen att förgylla just ditt badrum med design och retrokänsla med hög kvalité!
Den klassiska modellen har tagit marknaden med storm och finns nu i flera härliga färger och former. Duschpaketen är väl genomtänkta i sin design på både dom stora och små detaljerna så som det klassiska duschhandtaget och termostatblandarens runda handtag. Spana även in den stora och snygga takduschen som har en sil på hela 200mm. - Inklusive duschslang och handtag - Lady takdusch - Ladymix termostatblandare i 160 c/c OBS Blandarfäste/bakre brickan ingår ej, beställs separat.

Specifikationer

VarumärkeDuschbyggarna
SerieLady
TypTakduschset
FärgKrom
CC-mått160 mm
Höjd745-1240 mm
Duschhuvud200 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop