• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
97994Duravit Tvättställsskåp L-Cubehttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badrumsmobler/duravit-tvattstallsskap-l-cube?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Duravit-Tvattstallsskap-L-Cube-630-mm-.jpgInStock19070SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badrumsmoblerTvättställsskåp Duravit L-Cube är ett elegant möbelpaket i minimalistisk design och en vit, högblank yta. Detta paket består av ett underskåp med två lådor och ett handfat. Lådorna har pushopen-funktion vilket gör att du får ett stilrent intryck och slipper köpa till handtag. Övre lådan med håltagning för vattenlås och kåpa. Tvättstället är tillverkat av porslin och levereras med hål för blandare och överfyllnadsskydd. <p> Komplettera ditt tvättställsskåp med blandare, vattenlås och bottenventil. 19070

Duravit Tvättställsskåp L-Cube

Tvättställsskåp Duravit L-Cube är ett elegant möbelpaket i minimalistisk design och en vit, högblank yta. Detta paket består av ett underskåp med två lådor och ett handfat.
duravit
19070 SEK / st.

Artikelnummer: LC2336630022K

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory