• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
97993Duravit Tvättställsblandare C.1 322 mmhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/duravit-tvattstallsblandare-c1-322-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Duravit-Tvattstallsblandare-C.1-322-mm.jpgInStock4056SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Duravit C.1 utan lyftventil är en ettgreppsblandare i krom med böjd pip, keramisk patron och justerbar perlator. De cylindriska formerna och den stilrena designen gör att den passar in i de flesta badrum. Med sin lågmälda enkelhet blir de tongivande i badrummet. Tvättställsblandaren C.1 passar alla moderna, arkitektoniska badrumsserier med raka linjer. Design Kurt: Merki Jr. <p> Komplettera med en bottenventil och ett matchande tvättställ från Duravit.4056

Duravit Tvättställsblandare C.1 322 mm

Tvättställsblandare Duravit C.1 utan lyftventil är en ettgreppsblandare i krom med böjd pip, keramisk patron och justerbar perlator.
duravit
4056 SEK / st.

Artikelnummer: C11040002010

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory