product
19187Tapwell Rensskål TA PVD Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/tapwell-rensskal-ta-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-rensskal-ta-massing-stonefactory.se.jpgInStock940SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/diskhoar/tillbehorDetta är en rensskål som är ny för 2018. Modellen passar utmärkt till Tapwells diskhoar TA2040, TA5040 och TA7040. Det är inte bara en snygg detalj till köket utan ett funktionellt verktyg. Du lägger grönsakerna i skålen och spolar vatten, sedan kan vattnet rinna av tills grönsakerna ska läggas på tallriken. Mässing är ett material som med tiden får en vacker patina men kan putsas upp med mässingsputs. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-rensskal-ta-produktblad-stonefactory.se.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 1045
Tapwell Rensskål TA PVD Mässing
Tapwell Rensskål TA PVD Mässing

Tapwell Rensskål TA PVD Mässing

tapwell


940 SEK / st.
1045 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9420670

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta är en rensskål som är ny för 2018. Modellen passar utmärkt till Tapwells diskhoar TA2040, TA5040 och TA7040. Det är inte bara en snygg detalj till köket utan ett funktionellt verktyg. Du lägger grönsakerna i skålen och spolar vatten, sedan kan vattnet rinna av tills grönsakerna ska läggas på tallriken.
Mässing är ett material som med tiden får en vacker patina men kan putsas upp med mässingsputs.
Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypRensskål
FärgMässing Obehandlad
Mått152x390 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop