product
31504Nivito Cube Diskho 700 Rostfritt Stålhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/diskhoar/nivito-cube-diskho-700-rostfritt-stal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nivito-cube-diskho-700-rostfritt-stal-stonefactory.se.jpgInStock7295SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/diskhoarDiskho Nivito Cube 700 är en diskho för infällnad, planmontage eller undermontage. Modellen är i en modern och snygg design, perfekt diskho för det större köket där ytan spelar roll. Med denna modell så har du gott om utrymme i diskhon. Cube 700 är anpassad för minsta skåpsbredd 800mm, diskhon har även ett överfyllnadsskydd! Diskhon finns att välja mellan flera färger. Cube 700 levereras komplett med rörpaket, bottenventil och översvämningskydd. Vi rekommenderar dig att kombinera diskhon tillsammans med köksblandare RH-375 eller RH-370. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nivito-cube-diskho-manual-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning diskho hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/cu-700-b.pdf">Produktblad diskho hittar ni här</a> <BR> 7295
Nivito Cube Diskho 700 Rostfritt Stål

Nivito Cube Diskho 700 Rostfritt Stål

nivito
Nivito är det självklara valet tillverkat av rostfritt stål!
7295 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: CU-700-B

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Diskho Nivito Cube 700 är en diskho för infällnad, planmontage eller undermontage.
Modellen är i en modern och snygg design, perfekt diskho för det större köket där ytan spelar roll. Med denna modell så har du gott om utrymme i diskhon. Cube 700 är anpassad för minsta skåpsbredd 800mm, diskhon har även ett överfyllnadsskydd! Diskhon finns att välja mellan flera färger. Cube 700 levereras komplett med rörpaket, bottenventil och översvämningskydd. Vi rekommenderar dig att kombinera diskhon tillsammans med köksblandare RH-375 eller RH-370.
Monteringsanvisning diskho hittar ni här

Produktblad diskho hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeNivito
SerieCube
TypDiskho
FärgStål
YtaBorstad
MaterialRostfritt Stål
Bredd700 mm
Djup440 mm
Låddjup190 mm
Minsta Skåpsbredd800 mm
Hål för blandare
Bottenventil/Sil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop