product
28139Nivito Cube Diskho 500 Matt svart granithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/diskhoar/nivito-cube-diskho-500-matt-svart-granit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nivito-cube-diskho-500-matt-svart-granit-stonefactory.se.jpgInStock6458SEK/badrumsinredning/diskhoarDiskho Nivito Cube 500 är en diskho för infällnad, planmontage eller undermontage. Modellen är i en modern och snygg design, perfekt diskho för det moderna köket. Cube 500 är anpassad för minsta skåpsbredd 600mm, diskhon har även ett överfyllnadsskydd! Cube 500 levereras komplett med rörpaket, bottenventil och översvämningskydd. Vi rekommenderar dig att kombinera diskhon tillsammans med köksblandare från Nivito. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nivito-cube-diskho-manual-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning diskho hittar ni här</a> <BR> 6458
Nivito Cube Diskho 500 Matt svart granit

Nivito Cube Diskho 500 Matt svart granit

nivito
6458 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: CUBE CU-500-GR-BL

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Diskho Nivito Cube 500 är en diskho för infällnad, planmontage eller undermontage.
Modellen är i en modern och snygg design, perfekt diskho för det moderna köket. Cube 500 är anpassad för minsta skåpsbredd 600mm, diskhon har även ett överfyllnadsskydd! Cube 500 levereras komplett med rörpaket, bottenventil och översvämningskydd. Vi rekommenderar dig att kombinera diskhon tillsammans med köksblandare från Nivito.
Monteringsanvisning diskho hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeNivito
SerieCube
TypDiskho
FärgSvart
YtaMatt
MaterialGranit
Bredd500 mm
Djup440 mm
Låddjup190 mm
Minsta Skåpsbredd600 mm
Hål för blandare
Bottenventil/Sil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop