• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/strand-diskho-st-700pl-rostfritt-stal-stonefactory.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/strand-diskho-st-700pl-rostfritt-stal-stonefactory.jpg"}
category

Diskhoar

Vanliga frågor om diskhoar

Vilken diskho ska man välja?

Det finns givetvis många bra alternativ och det brukar vanligtvis landa i en fråga kring estetik och funktion. På senare år har vi sett att en underlimmad diskho är både snygg och praktisk.

Vad är infälld diskho?

En infälld disko är infälld i själva bänkskivan. Dessa kan vara överlimmade alternativ underlimmande. Vår rekommenrradation är att välja underlimmad, då det brukar bli mer hållbart och väldigt snyggt.

Hur stor diskho behöver man?

En stor disko är alltid bra när man ska diska stekpannor och kastruller, men det är givetvis storleken på kök som avgör. I en mindre lägenhet med begränsad storlek på bänksivkan bör diskhon återspeggla symterin i köket men även den praktiska askepkten. I ett storkt kök i en villa ska du givetvis passa på att ha en stor och rejäl disko, ibland även två stycken om man har en köksö och sedan en köksvägg.

Hur rengöra diskho?

Daglig rengöring med diskmedel är givetvis det bästa för att hålla en disko ren och fräsch.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory