• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
17329Tapwell Tvättställsblandare Vicco VIC081 Krom https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/tapwell-tvattstallsblandare-vicco-vic081-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-tvattstallsblandare-vicco-vic081-krom-stonefactory.se.jpgInStock2965SEK/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareEn riktigt snygg tvättställsblandare i hög modell med skinande kromad yta med häftig formgivning med tidlös design! Passar bäst till tvättställ med skål! Bottenventil ingår ej. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-tvattstallsblandare-vicco-vic081-krom-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktbild och måttskiss</b></a> <BR> 3295
Tapwell Tvättställsblandare Vicco VIC081 Krom
Tapwell Tvättställsblandare Vicco VIC081 Krom

Tapwell Tvättställsblandare Vicco VIC081 Krom

tapwell


2 965 kr
3 295 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9420848

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En riktigt snygg tvättställsblandare i hög modell med skinande kromad yta med häftig formgivning med tidlös design! Passar bäst till tvättställ med skål!
Bottenventil ingår ej. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för produktbild och måttskiss

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieVicco
TypTvättställsblandare
Färgkrom
Höjd312 mm
Piputsprång190 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop