product
32719Tapwell Tvättställsblandare tap071 Mattsvart https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/tapwell-tvattstallsblandare-tap071-mattsvart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-tvattstallsblandare-tap071-mattsvart-stonefactory.se.jpgInStock3415SEK/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareEn enkel och stilren tvättställsblandare i mattsvart från tapwell. Den gedigna formgivningen och designen ligger i linje med Tapwells vision om vad en högkvalitetsprodukt ska leverera. Bottenventil medföljer inte och köps till separat. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-tvattstallsblandare-tap-tap071-krom-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktbild och måttskiss</b></a> <BR> 3795
Tapwell Tvättställsblandare tap071 Mattsvart

Tapwell Tvättställsblandare tap071 Mattsvart

tapwell


3415 SEK / st.
3795 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-12-04

Artikelnummer: 9422155

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En enkel och stilren tvättställsblandare i mattsvart från tapwell. Den gedigna formgivningen och designen ligger i linje med Tapwells vision om vad en högkvalitetsprodukt ska leverera. Bottenventil medföljer inte och köps till separat.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för produktbild och måttskiss

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieTap
TypTvättställsblandare
FärgSvart
YtaMatt
Höjd153 mm
Piputsprång113 mm
Håltagning35 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar pipNej
Anslutning10 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop