product
17236Tapwell Tvättställsblandare Line LIN071 Krom https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/tapwell-tvattstallsblandare-line-lin071-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-tvattstallsblandare-line-lin071-krom-stonefactory.se.jpgInStock2065SEK/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareEn enkel och stilren tvättställsblandare i krom från tapwell. Bottenventil medföljer inte och köps till separat. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-tvattstallsblandare-line-lin071-krom-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktbild och måttskiss</b></a> <BR> 2295
Tapwell Tvättställsblandare Line LIN071 Krom
Tapwell Tvättställsblandare Line LIN071 Krom

Tapwell Tvättställsblandare Line LIN071 Krom

tapwell


2065 SEK / st.
2295 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9421091

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En enkel och stilren tvättställsblandare i krom från tapwell. Bottenventil medföljer inte och köps till separat.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för produktbild och måttskiss

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieLine
TypTvättställsblandare
Färgkrom
Höjd162 mm
Piputsprång119 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop