product
7450Tapwell Tvättställsblandare Classic VLV 065 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/tapwell-tvattstallsblandare-classic-vlv-065-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/TAPWELL-TVATTSTALLSBLANDARE-CLASSIC-VLV-065-KROM.jpgInStock2065SEK/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Tapwell Classic VLV 065 är en tvågreppsblandare i klassisk stil som levereras med lyftventil. Den klassiska stilen är tidlös och är oerhört populär oavsett färgval, den här modellen finns även i mässing. Modellen har klassiska vreden som det står hot/cold på i snygg skrivstil. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Teknisk data - Testtryck max 1600 kPa. - Arbetstryck 50-1000 kPa. - Kallvatten min 5°C max 25°C. - Varmvatten min 50°C max 80°C. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad.VLV065-D_U.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning.MTS1-161207_21.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> 2295
Tapwell Tvättställsblandare Classic VLV 065 Krom
Tapwell Tvättställsblandare Classic VLV 065 Krom

Tapwell Tvättställsblandare Classic VLV 065 Krom

tapwell


2065 SEK / st.
2295 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8227290

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Tapwell Classic VLV 065 är en tvågreppsblandare i klassisk stil som levereras med lyftventil. Den klassiska stilen är tidlös och är oerhört populär oavsett färgval, den här modellen finns även i mässing. Modellen har klassiska vreden som det står hot/cold på i snygg skrivstil.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Teknisk data - Testtryck max 1600 kPa. - Arbetstryck 50-1000 kPa. - Kallvatten min 5°C max 25°C. - Varmvatten min 50°C max 80°C. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Produktblad hittar ni här
Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieClassic
TypTvättställsblandare
Färgkrom
Höjd100 mm
Piputsprång121 mm
Bottenventil

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop