product
13064Svedbergs Tvättställsblandare Sveahttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/svedbergs-tvattstallsblandare-svea?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-tvattstallsblandare-svea-stonefactory.jpgInStock2720SEK/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Svedbergs Svea i klassisk retrostil är en ettgreppsblandare med jämna former och modern design som passar in i de flesta badrum. <div>Tvättställsblandaren finns att köpa i olika färger och levereras utan bottenventil, detta kan köpas till separat som tillval.</div> <BR> Alla tvättställsblandare från Svedbergs är Lead Free, vilket innebär att Svedbergs bytt ut det bly som normalt finns i mässinglegeringar. Lead Free-märkta produkter innehåller mindre än 0,1% bly och på så sätt får vi mindre miljöpåverkan. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Mont_anv_Svea_2016.pdf"><b><u>Monteringsanvisning</u></b></a> <BR> <BR> 3400
Svedbergs Tvättställsblandare Svea
Svedbergs Tvättställsblandare Svea

Svedbergs Tvättställsblandare Svea

svedbergs
2720 SEK / st.
3400 SEK / st.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: 96804

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Svedbergs Svea i klassisk retrostil är en ettgreppsblandare med jämna former och modern design som passar in i de flesta badrum.
Tvättställsblandaren finns att köpa i olika färger och levereras utan bottenventil, detta kan köpas till separat som tillval.

Alla tvättställsblandare från Svedbergs är Lead Free, vilket innebär att Svedbergs bytt ut det bly som normalt finns i mässinglegeringar. Lead Free-märkta produkter innehåller mindre än 0,1% bly och på så sätt får vi mindre miljöpåverkan. Monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop