product
31796Svedbergs Tvättställsblandare Halde Mattsvarthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/svedbergs-tvattstallsblandare-halde-mattsvart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-tvattstallsblandare-halde-mattsvart-stonefactory.se.jpgInStock1595SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Svedbergs Halde är en stilren tvättställsblandare med flera smarta funktioner. Den levereras med anslutningsrör och med de vatten- och energibesparande funktionerna kallstart och flödesbegränsare. <p> <b>Installation</b> Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren. <p> <b>Rengöring</b> För att rengöra din Svedbergsprodukt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten. 1995
Svedbergs Tvättställsblandare Halde Mattsvart

Svedbergs Tvättställsblandare Halde Mattsvart

svedbergs
1595 SEK / st.
1995 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-12-22

Artikelnummer: 96817

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Svedbergs Halde är en stilren tvättställsblandare med flera smarta funktioner. Den levereras med anslutningsrör och med de vatten- och energibesparande funktionerna kallstart och flödesbegränsare.

Installation Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring För att rengöra din Svedbergsprodukt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
SerieHalde
TypTvättställsblandare
FärgMattsvart
Höjd163 mm
Piputsprång124 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar pipNej
AnslutningG3/8
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop