product
30893Primy Tvättställsblandare Vector High 12240 (Rust)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/primy-tvattstallsblandare-vector-high-12240-rust?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-tvattstallsblandare-vector-high-12240-rust-stonefactory.se.jpgInStock4225SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandarePrimy steel vector high är en stilren tvättställsbandare tillverkad av rostfritt stål med ultramatt yta avsett för fristående handfat. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. <br> <br> by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. RUST: Smakfull med en rustikt industriell antydning. Rust kombinerar by Primy-seriens mjuka matta yta med färgtoner som för tankarna mot oxiderad metall. Stål som utsätts för väder och vind i åratal får en yta som vittnar om dess historia. Konceptet Rust har inspirerats av detta. Modernt och nostalgiskt samspelar, vilket skapar möjligheter till design i många olika stilar. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/installationsmanual-primy-vector-high.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/produktblad-vector-high-rust.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 4695

Primy Tvättställsblandare Vector High 12240 (Rust)Tvättställsblandare i borstat rostfritt stål. Stilren modell med rund kropp och förhöjd pip.

Primy
4225 SEK / st.
4695 SEK / st.

Artikelnummer: 12240p

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop