• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
23467Primy Steel Tvättställsblandare Voyage High 12217 (Coal)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/primy-steel-tvattstallsblandare-voyage-high-12217-coal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-steel-tvattstallsblandare-voyage-high-12217-coal-stonefactory.se.jpgInStock3990SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareby Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. by Primy Voyage är en snygg ,hög och industriell tvättställsbandare. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper du få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. COAL: Den perfekta mattsvarta ytan för blandare i rostfritt stål. Baserad på de råa, industriella, och mörka metaller som var ikoniska under ångkraftens största period. Coal är mångsidigt och skapar utsökta förutsättningar för unik personlig inredning. Den mjuka lystern och mörka metallytan inspirerar och skapar ett distinkt kraftfullt intryck. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-steel-tvattstallsblandare-voyage-high-12217-coal-sprangskiss-stonefactory.se.pdf">Sprängskiss hittar ni här</a> <BR> 4495
Primy Steel Tvättställsblandare Voyage High 12217 (Coal)
Primy Steel Tvättställsblandare Voyage High 12217 (Coal)

Primy Steel Tvättställsblandare Voyage High 12217 (Coal)

Coal i ultramatt PVD

Primy


Tvättställsblandare i mattsvart. Med rund kropp och böjd pip. Hög modell, passar till fristående porslin.

3 990 kr
4 495 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 12217p-LKPG

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice.
by Primy Voyage är en snygg ,hög och industriell tvättställsbandare. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper du få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. COAL: Den perfekta mattsvarta ytan för blandare i rostfritt stål. Baserad på de råa, industriella, och mörka metaller som var ikoniska under ångkraftens största period. Coal är mångsidigt och skapar utsökta förutsättningar för unik personlig inredning. Den mjuka lystern och mörka metallytan inspirerar och skapar ett distinkt kraftfullt intryck.
Monteringsanvisning hittar ni här

Sprängskiss hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
Serieby Primy
TypTvättställsblandare
FärgCoal
YtaMatt
Höjd279 mm
Piputsprång125 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop