product
13357Mariani Tvättställsblandare Panfilo PF375https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/mariani-tvattstallsblandare-panfilo-pf375?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/mariani-tvattstallsblandare-panfilo-pf375-krom-stonefactory.jpgInStock6195SEK/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareMed en unik och futuristisk formgivning drar denna tvättställsblandaren till sig uppmärksamhet. Tvättställsblandare Mariani Panfilo med snabbkopplingsfunktion är en ettgreppsblandare i krom som levereras med bottenventil med pop-up, öppnas med ett lätt tryck. Finns i krom och svart yta. <b>Installation</b> Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren. <b>Rengöring</b> För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten. <!--<a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Mont_anv_Dr-Jekyll_2016.pdf"><b><u>Monteringsanvisning</u></b></a> <BR>--> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Mariani</td> </tr> <tr> <td><b>Typ:</b></td> <td>Tvättställsblandare</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Krom</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>119 mm</td> <tr> <td><b>Bottenventil:</b></td> <td>Ja, push-open</td> </tr> <tr> <td><b>Piputsprång:</b></td> <td>147 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Grepp:</b></td> <td> Ettgreppsblandare</td> </tr> <tr> <td><b>Svängbar Pip:</b></td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td><b>Anslutning vatten:</b></td> <td>G 3/8</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>3-5 vardagar</td> </tr> </tbody> </table>6495
Mariani Tvättställsblandare Panfilo PF375
Mariani Tvättställsblandare Panfilo PF375

Mariani Tvättställsblandare Panfilo PF375

mariani
6195 SEK / st.
6495 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: PF375-1

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med en unik och futuristisk formgivning drar denna tvättställsblandaren till sig uppmärksamhet.
Tvättställsblandare Mariani Panfilo med snabbkopplingsfunktion är en ettgreppsblandare i krom som levereras med bottenventil med pop-up, öppnas med ett lätt tryck. Finns i krom och svart yta. Installation Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren. Rengöring För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.
Varumärke: Mariani
Typ: Tvättställsblandare
Färg: Krom
Höjd: 119 mm
Bottenventil: Ja, push-open
Piputsprång: 147 mm
Grepp: Ettgreppsblandare
Svängbar Pip: Nej
Anslutning vatten: G 3/8
Leveranstid: 3-5 vardagar

Specifikationer

VarumärkeMariani
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop