product
7941Duschbyggarna Klassisk Lady Tvättställsblandare utan lyftventil kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/duschbyggarna-klassisk-lady-tvattstallsblandare-utan-lyftventil-7941?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/duschbyggarna-klassisk-lady-tvattstallsblandare-utan-lyftventil-krom-stonefactory.se.jpgInStock1763SEK/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Lady är en tvågreppsblandare i klassisk stil som levereras utan lyftventil. Den klassiska stilen är tidlös och är oerhört populär oavsett färgval, den här modellen finns i flera färger. Modellen har klassiska vreden som det står hot/cold på i snygg skrivstil. <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-klassisk-lady-mattskisss.pdf"><b>- Måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-klassisk-lady-montering.pdf"><b>- Installationsmanual hittar ni här</b></a> <BR>2350
Duschbyggarna Klassisk Lady Tvättställsblandare utan lyftventil krom

Duschbyggarna Klassisk Lady Tvättställsblandare utan lyftventil krom

duschbyggarna


1763 SEK / st.
2350 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 934CR-S

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Lady är en tvågreppsblandare i klassisk stil som levereras utan lyftventil. Den klassiska stilen är tidlös och är oerhört populär oavsett färgval, den här modellen finns i flera färger. Modellen har klassiska vreden som det står hot/cold på i snygg skrivstil.

- Måttskiss hittar ni här

- Installationsmanual hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeDuschbyggarna
SerieLady
TypTvättställsblandare
FärgKrom
Höjd151 mm
Piputsprång110 mm
Håltagning33 mm
AnslutningG 3/8
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop