product
30786Bathlife Tvättställsblandare Vidd Hög Mattsvarthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/bathlife-tvattstallsblandare-vidd-hog-mattsvart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-tvattstallsblandare-vidd-hog-mattsvart-1-stonefactory.se.jpgInStock1104SEK/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Vidd hög från Bathlife har en nytänkande blandare med snygga industriella detaljer. Modellen hög är anpassad till fristående handfat som monteras på en bänkskiva. Lägg även märke till att hela blandaren inte är slät, det är detaljer på vred, ringen mot porslinet samt på "huvudet" av blandaren. Tvättställsblandaren finns i flera utföranden. <br> För montering: Håldiametern på tvättställen ska vara mellan 32-35 mm <br> Teknisk data: - Varmvatten, min 50 grader, max 90 grader - Kallvatten, min 4 grader, max 25 grader - Arbetstryck 50-1000 kpa - Rekommenderat tryck 100-600 kpa <br> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Måttskisser__b1c44c1c-4ef2-4311-a429-a68cb549f7a5.pdf"><b>Klicka här för skiss</b></a> <BR> 1699
Bathlife Tvättställsblandare Vidd Hög Mattsvart
Bathlife Tvättställsblandare Vidd Hög Mattsvart

Bathlife Tvättställsblandare Vidd Hög Mattsvart

bathlife
1104 SEK / st.
1699 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1053479

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Vidd hög från Bathlife har en nytänkande blandare med snygga industriella detaljer. Modellen hög är anpassad till fristående handfat som monteras på en bänkskiva. Lägg även märke till att hela blandaren inte är slät, det är detaljer på vred, ringen mot porslinet samt på "huvudet" av blandaren. Tvättställsblandaren finns i flera utföranden.

För montering: Håldiametern på tvättställen ska vara mellan 32-35 mm
Teknisk data: - Varmvatten, min 50 grader, max 90 grader - Kallvatten, min 4 grader, max 25 grader - Arbetstryck 50-1000 kpa - Rekommenderat tryck 100-600 kpa
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för skiss

Specifikationer

VarumärkeBathlife
SerieVidd
TypTvättställsblandare
FärgSvart
YtaMatt
Höjd319 mm
Piputsprång173 mm
Håltagning32-35 mm
AnslutningG 3/8
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop