product
7897Tapwell Förhöjningsrör XPRO200https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tillbehor/tapwell-forhojningsror-xpro200?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-forhojningsror-XPRO200-krom-stonefactory_se.jpgInStock445SEK/badrumsinredning/blandare/tillbehorFörhöjningsrör för blandare BI071/BI081/EVO071. 100 mm. Finns i flera färger. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/XPRO200.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> 495
Tapwell Förhöjningsrör XPRO200
Tapwell Förhöjningsrör XPRO200
Tapwell Förhöjningsrör XPRO200
Tapwell Förhöjningsrör XPRO200
Tapwell Förhöjningsrör XPRO200
Tapwell Förhöjningsrör XPRO200
Tapwell Förhöjningsrör XPRO200

Tapwell Förhöjningsrör XPRO200

Flera färger

tapwell


445 SEK / st.
495 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8227305

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Förhöjningsrör för blandare BI071/BI081/EVO071. 100 mm.
Finns i flera färger. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för måttskiss

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypFörhöjningsrör
FärgKrom
Mått100 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop