• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
7769Tapwell Bottenventil 68400 Kopparhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tillbehor/tapwell-bottenventil-68400-koppar?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-bottenventil-68400-koppar-stonefactory_se.jpgInStock715SEK/badrumsinredning/blandare/tillbehorUniversal bottenventil. Ej stängningsbar. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-bottenventil-68400-krom-mattskiss.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> 795
Tapwell Bottenventil 68400 Koppar

Tapwell Bottenventil 68400 Koppar

Ej stängningsbar

tapwell


715 kr
795 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9418806

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Universal bottenventil. Ej stängningsbar.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för måttskiss

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypBottenventil
Färgkoppar
MåttUniversal
Relaterade produkter
Tapwell Bottenventil 68400 Mässing
-10%

Tapwell Bottenventil 68400 Mässing

Ej stängningsbar

715 kr
tapwell
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop