product
7929Tapwell BI284 Diskmaskinsavstängning Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tillbehor/tapwell-bi284-diskmaskinsavstangning-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tapwell-BI284-Diskmaskinsavstangning-Massing.jpgInStock1165SEK/badrumsinredning/blandare/tillbehorTapwell BI 284 är en stilren diskmaskinsavstängning i en enkel design. Håltagning Ø 28 mm. Går bra att kombinera med tillhörande köksblandare från Tapwell. Avstängning för diskmaskin finns i flera snygga färger. <B>Mässing</B> Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. <b>Installation</b> Håltagning Ø 28 mm. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. 1295
Tapwell BI284 Diskmaskinsavstängning Mässing
Tapwell BI284 Diskmaskinsavstängning Mässing

Tapwell BI284 Diskmaskinsavstängning Mässing

tapwell


1165 SEK / st.
1295 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8322330

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tapwell BI 284 är en stilren diskmaskinsavstängning i en enkel design. Håltagning Ø 28 mm. Går bra att kombinera med tillhörande köksblandare från Tapwell.
Avstängning för diskmaskin finns i flera snygga färger. Mässing Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. Installation Håltagning Ø 28 mm. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypDiskmaskinsavstängning
FärgMässing Obehandlad
Håltagning28 mm
Mått31x33 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop